gastenboek 2012 en verder

Een B&B met een ziel en mooie locatie…

landelijk gelegen en zeer rustgevend…

dichtbij een leuk restaurant, super

Heel attent onthaal – heerlijk ontbijt met verse streekproducten – heel nette kamers (zelfs de kleine kamer was heel comfortabel) veel info over de streek zodat we nog maar een weekendje extra boekten – we komen zeker terug en vertellen het graag door!”

Heel rustig gelegen,goede plek om daarvandaan wandelingen of fietstochten te maken. We werden wat vroeg wakker, omdat er gasten waren die vroeg op moesten en die vlak naast onze kamer gingen ontbijten.

Een heerlijk nieuwjaarsweekend met de familie. Een lekker bed en ontbijt. In de korrele is het fijn. Verder veel succes. Tony, Erika, Lien , Pieter-Jan en Lore.

Gezellig plekje, warm onthaal. Lekker gegeten en geslapen, een goed doucheke. We voelden ons hier thuis. Heide en Joris

Een heel rustige, gezellige, romantische kabbelende verjaardag voor ons beiden. Buiten bar koud maar binnen lekker warm. Het was ons een waar genoegen voor onze 1ste b&b. Gerda en paul

Dit is geen B&B, dit is zoveel meer. Bedankt, Hilde en Roland voor de gastvrijheid, de leuke babbels, het lekkere eten. Als je als reiziger de weide wereld intrekt, word je niet snel verwend. in de Korrele wel, absoluut !! Veel succes met de verdere uitbouw. Paul

B&B De heerlijkheid.
De ontvangst is..
Het ontbijt was…
Het zicht is…
TOP
Wat een verwennerij, fantastisch. Tania

Super om hier de seizoenswissel mee te maken!!!
Warme ontvangst, heerlijk eten, overheerlijk verwen- ontbijt. Dikke merci. Sofie DK en Janne

What a superb B&B. As a regular business traveller, this is really a “homefromhome”.
Warm and welcoming and superb breakfast and comfort. Thank you.
Ps when I work at Baxter and I am in need of a room for the night, I will definitely be back.
Warm Regards Scott

Het was een fantastisch verblijf, een heel goede ontvangst, een mooie kamer, lekker eten. We komen zeker nog eens terug. Fred en Patricia (VZW WOLF)

Dit is een mooie b&b met gezellige gastheer en gastvrouw. Bij het ontbijt een beetje vlees was nog leuk/lekker geweest. Het verblijf was wel heel tof en aangenaam in deze rustige romantische omgeving. Nic en Nathalie.

Terug herboren zoals het moet !! Mooie streek, leuk dat we zelf niets hoefden te plannen. Fiets- en wandelroutes waren top !! Met een stevig en lekker ontbijt konden we de ganse dag verder… Leuke kamer en veel ruimte. Sociale ontvangst, leuk om eens een babbel te slaan. De kunst was ook prettig om eens te zien met de nodige informatie. Voor herhaling vatbaar. Lesly en Shana

Wij wandelen de GR 5a en zijn blij dat er aan de route steeds meer B&b’s zijn die ons wandelplezier vergroten. Ook hier neergestreken na een lange afstand gelopen te hebben en heerlijk om nog niet verder te hoeven naar Geraardsbergen. Het was genieten in de romantische tuin. Het is ook steeds genieten om bij echte “gastvrouwen” te verblijven en ook hier troffen we weer zo iemand. Je voelt je gelijk thuis. Ga zo door. Rinie en Nico(NL)

Komen zeker terug !! Bie en luc

Geen aprilvis, alles was pico bello. Katrien en Philiep, Marianne en Dirk

Het was weer geweldig. A bientöt. Heleen from Amsterdam

Jammer dat het voor ons slechts een kort verblijf was, zouden hier wel nog even willen blijven ! Bedankt, Mieke en Kim, Rober

Tussen alle toppen van de ronde van Vlaanderen was dit de topste top. Wij komen vast nog een keer! André

Heerlijk bijkomen na 100 km ronde van Vlaanderen. Geraardsbergen Oudenaarde. En veel dank voor het hartelijk onthaal. Judith

Bedankt voor de vriendelijke ontvangst in deze zeer rustige B&B Prachtige kamers, lekker eten. Niets ontbrak om er te kunnen van genieten van deze paar dagen er even tussenuit. We zeggen geen vaarwel maar wel tot weerzien. Walter en Marleen

Het was fijn om een paar dagen hier te zijn. En daar we nog niet alles zagen, komen we graag eens terug. Annelies en Frank (NL)

Bij het aankomen werd de moeheid minder door het onthaal van de gastvrouw. Mooie ruimtes, alles fris en schoon, lekker eten. Jammer dat we de volgende dag weer verder moesten. Dus de fiets op en naar de volgende halte. Santiago de Compostella. Peter en Nettie.

Dank je wel voor de vriendelijke ontvangst en het lekker eten. We hebben genoten van ons verblijf en zijn helemaal klaar voor een nieuwe fietsdag. Nog veel succes met jullie b&b. Melissa en Jan.

We hebben heel erg genoten van jullie b&b, mooie kamers, zeer verzorgd, lekker eten, en vooral de zeer hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Het is een mooie streek om te fietsen, wel vrij zwaar, maar echt de moeite waard. Jan en Linda

Ons verblijf hier was dik in orde. Mooie verzorgde kamers en een lekker ontbijt. Bedankt. Patricia en Alain

Rust en stilte, dat was wat ik hier zocht. Ik vond het in B&B de Korrele. Een warm onthaal, een gezond ontbijt en aangename gesprekjes gaven me terug de kracht om de mooie momenten in mijn leven te bewaren en mijn verdriet en pijn achter mij te laten.

Bedankt, Marilou

Heerlijk geslapen, schitterende ontvangst, toffe babbels. Meer moet dat niet zijn. Bedankt, guy D

De prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen. Dit was niet anders bij jullie in B&B de korrele. Zo’n mooie omgeving en zoveel te zien. Uw B&B is ook zeer mooi ingericht en wij zijn ook zeer warm onthaald. ‘s Anderdaags hebben wij nog een mooi rondleiding gekregen van u in de boomgaard wat Willy ontzettend aansprak maar ook in het atelier van uw echtgenoot.

Wij zijn zeer onder de indruk en wensen u veel succes met B&B De Korrele.
Ook zullen wij uw adres zeker aanbevelen voor anderen en hopen zelf nog eens terug te komen.
Groeten, Karin en Willy

een terugblik via mail
Dag Hilde
Inderdaad ook al is de zomer is gedaan
de herinnering aan “De Korrele” blijft bestaan.
Ons ma spreekt nog vaak over de verrassing n.a.v. haar 80ste verjaardag
en over de over “de muur” die ze beklom en zag.
Voor ons was ‘t aangenaam om in jullie B&B te zijn,
weliswaar zonder de mannen, op ’t terrasje met een glaasje wijn.
Ondertussen maakte jij de lekkere confituur
en bij ons hangen reeds de vogelnestjes aan de muur.
Voor de vriendelijkheid en verwennerij
nogmaals een “dikke merci” van de 4 vrouwen op een rij!

Dag Hilde,
Bedankt voor het fijne verblijf de voorbije dagen .We hebben nog een rit gedaan deze namiddag.
Nog veel geluk met je B&B.
Vriendelijke groeten, Fam.Vancraeynest-Werbrouck

Dag Hilde,
Wij waren al enkele dagen afgezonderd van nieuwsberichten en hebben genoten van de natuur op verschillende plaatsen in de Vlaamse Ardennen.
Dit was niet anders bij jullie in B&B de korrele. Zo’n mooie omgeving en zoveel te zien. Uw B&B is ook zeer mooi ingericht en wij zijn ook zeer warm onthaald,
‘s Anderdaags hebben wij nog een mooi rondleiding gekregen van u in de boomgaard wat Willy ontzettend aansprak maar ook in het atelier van uw echtgenoot.

een terugblik van de winnaars die een brief schreven naar de organisartoren van de wedstrijd in OP WEG
We hebben een weekendje gewonnen met het blad OP WEG (Grote Routepaden) naar Zarlardinge !!!
Pardon, Zarlardinge nooit eerder van gehoord !?
Onze reis gaat naar de achtertuin van het mooie Geraardsbergen. B&B De Korrele, verscholen in het deinende landschap tussen maisvelden en boomgaarden, vinden we in het schermerdonker dankzij… … onze GPS.We worden hartelijk verwelkomd door Hilde, die ons begeleidt naar de prachtige en kraaknette kamers (zie foto).  ‘s Avonds zoeken we op haar aanraden onze weg naar ‘t Fameus Verleden’ langs een onverlicht, donker veldweggetje  en genieten er van een heerlijk streekbiertje Quintine uit Ellezelles;
we bevinden ons immers op een zucht van de taalgrens. De terugweg gaat vlotter…
Na een overheerlijk ontbijt met keuze uit 2 soorten zelfgeperst fruitsap van fruit uit de boomgaard, zelfgemaakte confituur, lekkere broodjes,…kiezen we voor de wandeling uit de Dagstappersgids Oost-Vlaanderen, die begint aan de Gavers in Schendelbeke.  Prachtige wandeling over de Muur, de Bosberg, door het Raspaillebos, langs den Dender…en dit onder een stralende zon.  Het zweet spoelen we weg op een terrasje op de markt van Geraardsbergen… ‘s Avonds genieten we van een lekkere pasta ons aangeboden door de het huis. De volgende dag nemen  we de GR 5a die voor de deur passeert richting Everbeek. In de namiddag laten we ons nogmaals verleiden door koffie en gebak uit de streek.
Prachtige streek, heerlijke B&B verwennerij… Hartelijk dank aan de “B&B De Korrele” en “Op Weg” voor dit verrukkelijke weekendje.
Ook aan Hilde die er als gastvrouw ontzettend van geniet om haar gasten te verwennen met authentiek lekkers.
Frans & Hilde